CİNSEL KİMLİK GELİŞİMİNDE EBEVEYNLERİN ROLÜ

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi olarak ikinci ebeveyn atölyesini gerçekleştirdik… Okulumuzda tüm velilerimize yönelik olarak bilgilendirici sunum, paylaşım ve etkinlikleri içeren ebeveyn atölyelerimiz devam etmektedir. 7 Kasım 2018 Çarşamba günü de “Cinsel Kimlik Gelişiminde Ebeveynlerin Rolü” isimli çalışmayı, velilerimizin ilgi ve katılımıyla gerçekleştirdik. Bu atölyede cinsellikle ilgili kavramlar, toplumsal cinsiyet kavramı, cinsel kimlik gelişimi, cinsel kimlik gelişimini destekleyici ebeveyn tutumları, özel alan ve sınırlar gibi konuları ele aldık. Ayrıca bu atölyede, her yıl tüm ortaokul ve lise öğrencilerimize TAP Vakfı tarafından uygulanan “Büyüyorum, Değişiyorum” programının içeriği ve detaylar hakkında gerekli paylaşımları yaptık.