CUMHURİYET BAYRAMI’MIZ KUTLU VE SONSUZ OLSUN!

Bilmek yetmez, öğretmek gerek.
Anlamak yetmez, anlatmak gerek.
Sevmek yetmez, sevdirmek gerek.
Yaşamak yetmez, Cumhuriyet’i mutlaka yaşatmak gerek…

Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserimdir.” dediği Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer… Cumhuriyet; çağdaşlığın, demokrasinin, eşitliğin, hakkın diğer adı… Bizler, Türk Eğitim Derneği eğitimcileri olarak bu kutsal emaneti 90 yıldır olduğu gibi sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz!

Cumhuriyetimiz’in 95. yılını anaokulundan liseye tüm öğrencilerimizin hazırladığı çoşkulu bir törenle kutladık. Öğrenci ve velilerimizin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği törende drama ve dans gösterileri, Cumhuriyet şarkıları, halk oyunları yer aldı. Tüm tören boyunca öğrencilerimiz performansları ile misafirlerimize keyifli dakikalar yaşattı.

Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını bir kez daha vurgulayan TED Atakent Ailesi 10. Yıl Marşı ile töreni çoşkulu bir şekilde noktaladılar.