5217a779-c500-4923-b2d3-a42ed4ce5e4c

EKOLOJİK EVDE DENEY YAPTIK

Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz, 8. sınıflarımızla “Maddenin Halleri ve Isı” ünitesiyle ilgili deney yaptılar. Öğrencilerimiz deney sonuçlarını, kendi tahminleriyle karşılaştırıp değerlendirdi. Deneyden sonra öğrencilerimizle birlikte kestane kızartıp mısır patlattık. Fiziksel ve kimyasal değişim kavramlarını konuştuk ve hal değişimi örneklerini paylaştık. Öğrencilerimizle birlikte farklı ortamlarda öğrenme alanları oluşturup öğrendikleri bilgilerin daha kalıcı olmasını sağladık. Hep birlikte hem öğretici hem de eğlenceli bir çalışma tecrübesi yaşadık.