“GELENEKSEL KURU FASULYE GÜNÜ”MÜZ

06 Mayıs 2018 Pazar günü gerçekleşen ”Geleneksel Kuru Fasulye Günü”müzde tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz okulumuzun farklı alanlarında, eş zamanlı düzenlenen etkinliklere katıldılar. Bu etkinliklerde geçen sene mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz de bizlerleydi. Menümüzde kuru fasulye, pilav, turşu ve ayran bunun yanında sponsorlarımız tarafından sağlanan yiyeceklerimiz günümüze farklı tatlar kattı.

Öğrencilerimiz; sanat ve spor etkinliklerinden halk oyunları, modern dans, jimnastik, ritim, vurmalı çalgı ve müzik performanslarını sahnelerken misafirlerimiz de heyecan, sevinç ve gururla gösterileri izledi. Etkinliklerin sonunda Moda ve Tasarım Kulübü öğrencilerimizin tüm yıl boyunca emek vererek tasarladığı “uzay” temalı defilesi, sahnelendi. Büyük bir ilgi ile karşılanan defilede birbirinden güzel, yaratıcı kostümler sergilendi. TED mezunlarından oluşan perküsyon grubunun gösterileri misafirlerimiz tarafından büyük ilgi toplarken, Suat Suna’nın misafirlerimize verdiği eşsiz müzik ziyafeti ile “Geleneksel Kuru Fasulye Günü”müz sona erdi.

Etkinliğimize katılarak bu günü anlamlı ve unutulmaz kılan tüm öğrenci ve velilerimize, öğretmenlerimize, değerli TED mezunlarına, emeklerinden dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Büyüyen ailemizle önümüzdeki yıl birlikte olmak dileğiyle…