İSTANBUL’UN KURTULUŞU’ NUN 94. YILI KUTLU OLSUN!

TED Atakent Koleji 7,8, Lise Hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri; güzel İstanbul’ umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü hazırladıkları törenle kutladılar. 9. Sınıf öğrencilerimizden oluşan orkestramız müzik öğretmenlerimiz eşliğinde  “Kız Sen İstanbul’un Neresindensin?” ve “İstanbul”  şarkılarını başarılı bir şekilde seslendirdiler. İstanbul şiirleri, lirik dans ve sinevizyon gösterisine de yer veren öğrencilerimiz izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, İstanbul’un Kurtuluşu’ nun 94. yılını bir kez daha kutluyoruz.