Öğrencilerin yaratıcılıklarını destekleyecek en büyük unsur yine öğrencilerin yaratıcılıklarıdır. Destination Imgination (DI) Kulubümüzde öğrencilerimiz; takım olma, takım üyelerinin güçlü yönlerinden yararlanma, sorun çözme, üretme, ürettiğini çeşitli yollarla ifade edebilme ve savunma gibi 21. yüzyıl becerilerini aktif olarak hayata geçirebilecekler.

DI için ulusal çapta düzenlenen yarışmalara katılarak diğer öğrencilerin de problem çözme, çözdüğünü tasarım halinde projelendirme ve sunma gibi becerileri nasıl kullandıklarını da deneyimleme fırsatımız olacak. Unutmadan yarışma günü “anlık problem” diye adlandırılan uygulamada öğrencilerimizin daha önceden karılaşmadıkları ve üzerinde düşünme fırsatı bulamadıkları bir problem durumu için çözüm üretmeleri ise gerçekten yaratıcılıklarını, problem çözme becerilerini fazlasıyla geliştirebilecekleri bir meydan okuma olacaktır.