Lego Kulübümüz, Fen Bilgisi, Teknoloji, Mühendislik, Matematik ve Bilgisayar Programcılığı konularını keyif alarak öğrenmeyi ve sorunlar karşısında yaratıcı çözümler sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca öğrencilerimizin psikomotor, bilişsel ve yaratıcılık becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlayarak birlikte çalışmayı, sosyalleşmeyi ve kendilerini farklı yollarla ifade etmelerini amaçlamaktadır. Kulübümüze katılan öğrencilerimiz Bilim Kahramanları Yarışıyor/First Lego League (FLL) bilimsel içerikli uluslar arası turnuvanın Türkiye ayağında okulumuzu temsil edeceklerdir.

Sen de daha önce Lego Education seti kullandıysan ya da sahipsen, mühendislik, bilgisayar programcılığı ve teknoloji ile ilgiliysen bu kulüpte yer almalısın.

TED ATAKENT