TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ

‘’Türk Eğitim Derneği’’ kurulduğu günden bu yana 48.000 öğrenciye burs imkanı sağlamıştır. 2006 yılından beri uygulamakta olduğu  ‘’Tam Eğitim Bursu’’ ile 1000’in üzerinde öğrencinin tüm eğitim giderlerinin karşılanmasını sağlamıştır. Tam Eğitim Bursu, öğrenciye cep harçlığı sağlanması ile ilgili bir uygulama değil; öğrencinin barınma, ulaşım, eğitim, beslenme, kıyafet gibi tüm temel ve eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan kapsamlı bir burs modelidir. Bir öğrencinin geleceğini aydınlatmak için siz de eğitim meşalesinin sonsuza dek yanmasına katkıda bulunabilirsiniz. Detaylı bilgilere www.ted.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

‘’Türk Eğitim Derneği İktisadi İşletmesi’’ elde ettiği işletme gelirlerini  ‘’Burslu Çocuklar Fonu’’ na aktarmaktadır.  Bir çok hizmet ve geniş ürün yelpazesi hakkında daha detaylı bilgi almak için www.tedisletme.com.tr adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz.