FOTO1

KARNE HEYECANI

Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor. Sanki daha dün bir eylül sabahı toplanmış ve bizi bekleyen yeni bir öğretim yılını selamlamıştık ki karne günüyle buluştuk.
Öğrencilerimiz kahvaltının ardından karne sevincini üç ayrı törenle yaşadı: 1, 2 ve 3. sınıflar oynadıkları oyunlarla karne heyecanlarını biraz olsun azalttılar. Keyifle vakit geçirdikleri bu oyunlarla, paylaşmanın tadını çıkardılar. 4, 5 ve 6. sınıflar eğlenceli ders etkinliklerinin ardından spor salonundaki parkurlarda heyecan dolu yarışmalar yaptılar. 7, 8, 9. sınıf ve hazırlık sınıfları konferans salonunda 1. dönemin yorgunluğunu dans gösterileri, müzik ve keyifli etkinliklerle dolu bir törenle geride bıraktılar.
Törenlerimizin ardından öğrencilerimiz karnelerini almanın mutluluğuyla on beş günlük yarıyıl tatiline çıktılar.