Anaokulu:

2013 – 2014 doğumlu 3 ve 4 yaş sınıflarımızda kontenjan dahilinde başvuru sırasına göre öğrenci alınmaktadır.

5 yaş sınıflarımızda kayıtlarımız tamamlanmıştır. Gelen talepler başvuru sırasına göre yedek alınmaktadır.

İlkokul:

1, 2, 3. sınıflarımızda kayıtlarımız tamamlanmıştır. Gelen talepler başvuru sırasına göre yedek alınmaktadır.

4. sınıflarımıza kontenjan dahilinde “Okula Giriş Sınavı” ile öğrenci alınmaktadır.

Ortaokul:

5. sınıflarımıza kontenjan dahilinde “Okula Giriş Sınavı” ile öğrenci alınmaktadır.

6 ve 7. sınıflarımıza kayıtlarımız tamamlanmıştır.

Lise:

Hazırlık Sınıflarımıza 2017 TEOG sınavı ile öğrenci alınmaktadır. Hazırlık Sınıfında Yeterlilik ve 9. Sınıfa Geçiş Sınavında başarılı öğrenciler 9. sınıfımıza başlayacaktır.

9. sınıflarımıza 2016 TEOG sınavı sonucu ile öğrenci alınmaktadır.