TED ATAKENT KOLEJİ LİSESİ

Yaşamın en önemli dönemlerinden olan lise yıllarında, kendinden emin adımlarla yol almanız için yanınızdayız.

Kişiliğin şekillenmeye başladığı ve iletişimin daha da önem kazandığı lise yıllarında, profesyonel danışmanlar eşliğinde, öğrencilerimizin yetenek ve ilgi alanları doğrultusunda yaşamlarına yön vermelerine rehberlik ederiz.

TED Atakent Koleji danışman öğretmenlerimiz ve kariyer planlama uzmanlarımız, ulusal ve uluslararası alanda öğrencilerimizin meslek ve yaşam tercihlerinde yol gösterici olurlar. Kolejimizin profesyonel eğitim kadrosunun yanında; kütüphane, fizik, kimya, bilgisayar laboratuvarları, müzik ve görsel sanatlar atölyeleri, kulüp odaları gibi sosyal ve kültürel alanlarımız da öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine katkı sağlar.

TED Atakent Koleji Lisesinde, Atatürk ilkelerine ve cumhuriyet kazanımlarına bağlı yetişen geleceğin aydın gençleri; toplum ve ülke sorunlarına karşı farkındalığı yüksek, bilimsel düşünen, yaratıcı çözümler üreten, sosyal sorumluluk bilincine sahip, çağdaş birer dünya insanı olarak geleceklerini şekilendirirler.