TED ATAKENT KOLEJİ ÖZEL LİSESİ

Bilim İnsanı Yetiştirme Programı (BİYP) Taban Puanı: 400

International Programs Preparation (IPP) Taban Puanı: 360

BAŞARI BURSLARI;

Başarı bursları, Merkezi Sınav Puanı aralıklarına göre belirlenen kontenjanlarda verilecektir.

burs_orani

Okulumuza bildirilen kayıt bilgilerinin (Okulumuza bizzat gelerek doldurduğunuz Bilgi Formları) eksiksiz olması sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önemlidir.

Kayıt sürecinde zaman kısıtlı olduğundan ve başka öğrencilerin mağduriyetini önlemek için ulaşılamayan veliler ile ilgili sorumluluk kendilerine aittir. Bu sebeple okulumuza kesin kayıt yaptırmak isteyen velilerin iletişim bilgilerini (Bilgi Formlarını) güncellemesi; iletişim kanallarını açık tutması ve okulla iletişim içinde olması son derece önemlidir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Merkezi Sınav Sonuç Belgesi
Öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi
Veli (anne ve baba) nüfus cüzdanı fotokopisi
Öğrenciye ait dört fotoğraf
Veli (anne ve baba) fotoğrafı (İkişer adet)

2017-2018 kayıt takvimine ulaşmak için tıklayınız!