IGCSE ( International General Certificate of Secondary Education)

TED Atakent Lisesinde, IGCSE ( International General Certificate of Secondary Education) Programı uygulanacak olup, bu program sayesinde öğrencilerimiz üniversitede hazırlık programlarından muaf olabilecekler veya yurtdışındaki üniversitelere daha kolay kabul edilebileceklerdir. IGCSE programı süresince öğrencilerimiz günlük yaşantılarında yabancı dili etkin bir biçimde kullanabilen, gelecekte, akademik ve iş hayatında başarılı olabilmeleri için gerekli altyapıya sahip bireyler olacaklardır.

BTEC

British Council ortaklığında yürütülen, uluslararası geçerliliğe sahip, öğrencilere mesleki beceriler kazandıran ve onları işverenler tarafından tercih edilen bireyler haline getirmeyi hedefleyen BTEC (Business and Technology Education Council) programı da TED Atakent Lisesi eğitim öğretim müfredatında yerini almaktadır. Türkiye’de sadece TED Okullarında uygulanabilen bu program öğrencilerimize gelecekleri için benzersiz bir fırsat sağlamaktadır.