2018-04-30-PHOTO-00002890

MATLETİZM YARIŞMASI

Matematik ve Beden Eğitimi bölümlerinin düzenledikleri Matletizm yarışmasına ortaokul öğrencilerimiz katıldı. İki etaptan oluşan yarışmada öğrencilerimiz bir yandan mantık sorularını yanıtlamaya çalışırken diğer yandan da basket atıp parkur tamamlayarak puan kazanmaya çalıştılar. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak öğrencilerin aktif olduğu bu yarışmada dört grup yarıştı. Tüm etapların sonucunda Ege Sehlikoğlu, Nurullah Balamir Kılıç, Mehmet Kaan Orman ve Ömer Burak Bikliç grup birincisi oldu.