MAVİSEL YENER İLE YARATICI YAZMA ATÖLYESİ

4. sınıf öğrencilerimiz, yazma becerilerini geliştirmek amacıyla yararlandıkları “Eğlenceli Şeyler” kitabının yazarı Mavisel Yener ile bir yazma atölyesi gerçekleştirdiler. Atölyenin konusu şiirdi. Çeşitli şiir örneklerini inceleyerek şiir yazmanın ve şiiri değerlendirmenin püf noktalarını öğrendiler. Şiirde imge, akıcılık, anlaşılırlık gibi konuları derinlemesine öğrenen öğrencilerimiz atölye sonunda kendi şiirlerini yazma deneyimini de yaşadılar. Öğrencilerimiz etkinlik sonunda yazara kitaplarını imzalatma fırsatını da yakaladılar.