IMG-20171003-WA0005

OKUL BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE GERİ SAYIM BAŞLADI!

Okulumuzda 15 Ekim 2017 Pazar günü yapılacak olan “Okul Başkanlığı” seçimleri için hazırlıklar son hızla devam ediyor. Kendilerini ifade edebilmek için her fırsatı değerlendiren aday öğrencilerimiz, propaganda çalışmaları kapsamında  her yaş grubundan arkadaşlarıyla bir araya gelerek konuşmalar yapıyor. Seçmen kağıtları evlerine postalanan öğrencilerimiz ise seçim günü oy kullanarak başkan ve başkan yardımcılarını seçmek için sabırsızlanıyor.

Aday öğrencilerimize ve destek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, seçim sürecinde hepsine başarılar diliyoruz.