TED ATAKENT KOLEJİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADI!

2017-2018 Eğitim Öğretim yılımızın açılış töreni velilerimizin yoğun katılımı ve öğrencilerimizin eşsiz gösterileriyle gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz, ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde katılımıyla devam etti. Törende ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini arkadaşlarıyla paylaştı. 4. ve 6. Sınıf öğrencilerimiz modern dans ve halk oyunları performanslarını sahnelerken, okul koromuz şarkılarıyla bizlere keyifli dakikalar yaşattı.