TED ATAKENT KOLEJİNDE NEFES KESEN DEFİLE!

“CRAYZ ALIENS FASHION SHOW”

“Geleneksel Kuru Fasulye Pilav Günü”müzde düzenlenen ‘Crayz Aliens Fashion’ defilesinde 4, 5, 6, 7. sınıflardan oluşan Moda Tasarım öğrencilerimiz, kendilerinin tasarladıkları ve diktikleri uzaylı kostümleriyle ebeveynler ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

06 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen defile koleksiyonunda yer alan tasarımlar ve özgün sahne koreografisi, izleyicilerden tam not aldı. Her bir öğrencimiz uzayda yaşayan çılgın, uzaylı kostümü, profesyonel makyajı ve boynuzlu saç tasarımlarıyla çok başarılı performans ve görsellik sergiledi.

Öğrencilerimizin oldukça özgün tasarımlarında görüldüğü gibi kendilerine imkân sunulduğunda hayal dünyalarının ne kadar geniş olduğuna,  yaratıcılıkta sınır tanımadıklarına ve sosyal kapasitede üst performans sergilediklerine bir kez daha şahit olduk.