TEDx Youth@TEDAtakentCollege KONFERANSIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

“TEDx Youth@TEDAtakentCollege” etkinliğini 11 Mayıs Cuma günü okulumuzun Konferans Salonu’nda gerçekleştirdik. Birbirinden değerli konuşmacılar ve performansları ile beraber yeni fikirler, ilham veren konular ve heyecan verici konferanslarla zenginleşen bir dünyayı yaşama fırsatı bulduk.

Organizasyonunu 9. sınıf öğrencimiz Zeynep Harcanoğlu ve ekibinin yaptığı bu etkinliğe Türkiye eğitim, bilim ve iş dünyasından birbirinden değerli konuşmacılar katıldı.

Eğitimpedia’nın kurucusu Eğitim Danışmanı Ali Koç, Garanti Bankası Eski CEO’su Akın Öngör, CNN Türk haber editörü Şafak Altun, Genomedis Biyoteknoloji kurucusu Sevgi Ünver, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Gamze Sart, Dr Hakan Özörnek, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof Dr Levent Akın, TED Ankara Koleji öğrencileri Meriç Selin Olcay ve Melis Gemalmaz, TED Ankara Koleji öğretmeni John Walter Milestone, TED Atakent Koleji öğretmenlerimizden Paul Signorelli ve 9. Sınıf öğrencimiz Hakan Yılmaz  “Kuyunun Dibindeki Çıkış” temasıyla başarı, ölümsüzlük ve insanlığın kırılma noktaları üzerine gün boyunca konferanslar verdiler. Bu konferanslara lise öğrencilerinin yanı sıra, velilerimiz ve misafirlerimiz katıldı.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.