YANLIŞLIKLA DÜNYANIN ÖBÜR UCUNA UÇAN ÇOCUK

John Boyne’ un “Yanlışlıkla Dünyanın Öbür Ucuna Uçan Çocuk” adlı kitabını 5. sınıf öğrencilerimiz, yaratıcı drama ve yazma atölyesiyle incelediler. Yapıtın kahramanı Barnaby Brocket’ın gözünden dünyaya farklı canlandırmalar ve oyunlarla bakmaya çalıştılar. Verimli ve eğlenceli geçen etkinlikte öğrencilerimiz, yapıtta işlenen “normal” kavramını kendi bakış açılarıyla da değerlendirdiler. Atölyenin sonunda ise Barnaby’yi “normal” kalıbına sokmaya çalışan anne babaya duygu ve düşüncelerini anlatan bir mektup yazdılar.